Anmäl dig till skridskoskolan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KK Sundbyberg
Välkomna till KKSU skridskoskola!

Allmänt

 

I vår skridskoskola åker man för att det är roligt, samtidigt lägger man grunden för att bli en bra skridskoåkare. Alla som går i skridskoskolan har möjlighet att ta märken som visar hur långt man kommit i sin utveckling.

 

Under terminen kommer ni att kunna välja att träna mellan 1 till 3 lektioner i veckan under en 12 veckors period. Schemat ser ni HÄR. Varje lektion bokas för sig som en separat kurs men om man väljer att gå på flera av tiderna så får man ett reducerat pris för detta.

 

Vi har grupper i alla åldrar och under varje lektion fördelas åkarna i grupper enligt ålder och kunskapsnivå, vilket kan medföra att man byter grupp och tränare mellan lektionerna under terminen.

 

Åkarna förväntas kunna stå och ta sig fram på egen hand på isen. Om ditt barn inte kan stå själv behöver du som förälder vara med ditt barn på isen. 

 

Närvaroregistrering sker i ishallen inför varje lektion!

 

Tider

 

Lördagar  10.15-11.00 + 11.05-11.50
Onsdagar 18.00-18.45

 

Alla åldrar på barn är välkomna alla dagar!
Vuxengruppen tränar andra passet på lördagar.

 

Länkar

 

Anmäl dig HÄR

Det aktuella schemat publiceras HÄR

Information om tränarna finns HÄR

 

Utrustning

 

Åkaren behöver egna skridskor och hjälm. Lånehjälm garanteras ej.
Letar du efter utrustning? Gå med i Facebook-gruppen Konståkningsklubben Sundbyberg :: köp och sälj HÄR. Där kan du hitta begagnade skridskor och kläder till förmånliga priser.

 

Frågor/kontakt

 

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt med oss på plats i ishallen på lördagar. Representanter från klubbens styrelse finns på plats under lördagarna. I övrigt hänvisar vi till kksuskridskoskola@gmail.com som besvaras löpande av volontärer/föräldrar inom klubbens styrelse, det kan därför ta lite tid innan ert mail besvaras. Ansvarig för skridskoskolan, Tove Tisell, kan ni nå på tove.tisell@gmail.com gällande frågor om grupper och allmänna frågor om skridskoskole-verksamheten.

 

Do you wish for information in English/Russian? Please write to our mail as shown above.

2022-10-05 23:21
 
Anmälan öppen till skridskoskolan HT 2022!
2022-06-16 19:26

Nu är anmälan till vår populära skridskoskola öppen för hösten 2022. 

Ni kan välja att gå 1-3 pass/vecka. 

 

Anmälan hittar du här

 

Hälsningar

Skridskoskolan KKSU

Tack för höstterminen 2021!
2021-12-12 15:08
Till vänster syns en av lördagsgrupperna, och till höger onsdagsgruppen

Träningen för skridskoskolan denna hösttermin är nu slut och vi tränare vill tacka alla barn och föräldrar som kommit till vår skridskoskola i höst! Vi har kunnat se stor utveckling hos alla åkare, vilket är jättekul. Vi hoppas att många vill fortsätta nästa termin!

 

Nu ser vi fram emot att få avsluta terminen med vår julshow kl 10-12 den 18:e december. Varmt välkomna allihopa, glöm ej covidpasset!

 

Nästa termin börjar lördagen den 22/1 respektive onsdagen den 26/1, och anmälan görs HÄR

 
Hitta oss på Facebook
Skridskoskola
Guldsponsorer
Våra sponsorer
Du har möjlighet att stödja klubben