Anmäl dig till skridskoskolan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KK Sundbyberg
Strategi 2025

"RF-stämman 2015 fattade beslut om gemensamma mål för idrottsrörelsen 2025. Målen 2025 ska hjälpa idrottsrörelsen att tillsammans prioritera verksamheten i riktning mot visionen, svensk idrott – världens bästa." "Till målen har ett antal indikatorer identifierats som RF/SISU följer upp vartannat år fram till 2025. Med hjälp av dessa indikatorer går det kontinuerligt att följa idrottsrörelsens utveckling mot målen 2025." "Verksamhetsinriktningen utgår från idrottsrörelsens verksamhetsidé: Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet."

 

Klicka här för att ta del av verksamhetsinriktning 2022-2023

Nya riktlinjer för världens bästa barn- och ungdomsidrott

För att svensk idrott ska kunna nå visionen att vara bäst i världen behöver vi bedriva verksamhet på barns och ungas villkor. Ett steg i det arbetet är nya riktlinjer för barn- och ungdomsidrott som nu utformats i dialog med specialidrottsförbunden.

 

För att ta del av mer information kring detta klicka då på denna länk

Trygg idrott, barnens spelregler och barnkonventionen

En trygg idrott

En trygg idrott är en idrott fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar.

Mer finns att läsa på denna länk 

 

Barnens spelregler

Riksidrottsförbundet har i samarbete med Bris tagit fram materialet Barnens spelregler som tar upp barns rättigheter inom idrotten. Barnens spelregler är en bra start till diskussion om rättigheter och värderingar i idrotten.

 

Barnkonventionen

Barnkonvention är lag i Sverige sedan den 1 januari 2020 och sedan länge står det i Riksidrottsförbundets stadgar att all idrott för barn ska utgå från just barnkonventionen. 

 

 
Hitta oss på Facebook
Skridskoskola
Guldsponsorer
Våra sponsorer
Du har möjlighet att stödja klubben