Anmäl dig till skridskoskolan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KK Sundbyberg
Information till skridskoskoleföräldrar

Nedan följer lite vägledning och goda råd att ta med på vägen.

 

Anmälan

Anmälan till skridskosakolan görs via formuläret på sidan Anmälan. Är det fullt i grupperna ställer vi ert barn i kö.

Vi har en öppen start till skridskoskolan, vilket innebär att ni kan anmäla er när som helst under terminen. Vi erbjuder reducerad avgift vid senare start.

 

Var i god tid

Det är viktigt att ni kommer i god tid till varje träning och anmäler er närvaro. Alla måste alltid anmäla sig till den som är ansvarig för skridskoskolan och sedan invänta tränarens klarsignal innan åkarna går på isen.

 

Prova på

Barn som vuxna är välkomna att prova på för en kostnad av 150 kr vid ett tillfälle. Sänd ett mail till kksuskridskoskola@gmail.com  vilket datum ni tänkt komma och titta gärna på schemat som uppdateras under säsongen med eventuella ändringar. Välkomna!

 

Trivsel

Självklart ska alla barn känna sig trygga och glada på isen! Vi är snälla mot varandra och hälsar på kompisar och tränare.

Föräldrar är välkomna att titta på lektionerna från ishallens läktare. Båsen är dock endast för åkare och tränare. Anhöriga som fått tillåtelse att vara med på isen för att assistera åkare som inte kan ta sig fram på egen hand måste ha skridskor på fötterna. Här görs inga undantag. Det är föräldrarna som har ansvar för skridskoknytning och toalettbesök. Våra tränare kan inte lämna gruppen för att följa med åkare från isen.

Har ni frågor angående träningen hänvisar vi till respektive tränare eller huvudtränare för skridskoskolan efter avslutat träningspass. Stör inte barnen och tränarna under träningstid.

 

På isen

Alla våra tränare arbetar gemensamt med era barn på isen. Barnen blir efter några gånger tilldelade en ansvarig tränare och delas upp i grupper med jämbördiga åkare baserat på kunskap och ålder. Detta innebär att barnen kan komma att träna i olika grupper som bäst tillgodoser deras behov. Alla lär känna varandra och vi får en fin gemenskap i klubben. Utrustningen barnen har är också viktig för att nå bästa möjliga resultat: Hjälm i lagom storlek, kläder de kan röra sig i och slipade skridskor som passar fot och nivå de befinner sig på.

 

Märke

Några gånger per säsong tar vi märken i skridskoskolan. Dessa symboliserar åkarnas kunskapsnivå. Alla tränare ansvarar för märke 1-5 medan märke 6-8 bedöms av den som är ansvarig för skridskoskolan. Alla märken går att köpa hos den som är ansvarig för skridskoskolan.

 
Hitta oss på Facebook
Skridskoskola
Guldsponsorer
Våra sponsorer
Du har möjlighet att stödja klubben