Anmäl dig till skridskoskolan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KK Sundbyberg
 

Fortsättnings grupp äldre
I denna grupp tränar klubbens åkare från 10års ålder och uppåt som tagit märke 8 och är inriktade på att träna konståkning. Vissa har siktet inställt på att ta tävlingstestet, andra tränar för att det är kul med konståkning samt för att dela sitt intresse med likasinnade. I träningen ingår is och markträning. Till fortsättningsgrupp äldre kan man komma igenom att delta i klubbens skridskoskola eller anmäla intresse via klubbmailen. Provträning i gruppen sker på lördagar 10.00. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

 

Fortsättnings grupp yngre
I denna grupp tränar åkare från ca 6-10års ålder som blir erbjudna plats av ansvarig tränare för skridskoskolan att träna vid två eller tre tillfällen per vecka. Gruppen avser att träna på moment som ingår i tävlingstesten. Åkare från denna grupp kan vidare bli erbjudna plats i grupp 3/fortsättningsgrupp äldre eller skridskoskolans speed-grupp. Beroende på åkarens individuella utveckling och intresse. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

 

Elit
Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar tävlingsåkare som tävlar på Elit-nivå i Sverige och siktar på deltagande under Sverige Mästerskapen med en målsättning om Svenska landslaget. Åkarna i denna grupp tränar enligt riktlinjer för deras ålder från Svenska konståkningsförbundet och har en individuell plan med klubbens huvudtränare. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

 

Grupp 1
Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar äldre tävlingsåkare som i sin egen takt önskar träna konståkning på högre nivå. Åkarna är A-åkare med siktet inställt mot dubbel axel och trippelhopp. Åkarna följer huvudtränarens individuella målsättning och tränar på konståkningsläger för sin huvudtränare efter överenskommelse varje säsong. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

 

Grupp 2
Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar yngre tävlingsåkare som tävlar på A-nivå och/eller utvecklas mot att i framtiden sikta på elit-nivå. Åkarna följer Svenska konståkningsförbundets målsättning för A-åkare i samråd med huvudtränarens individuella målsättning. Åkarna tränar på konståkningsläger för sin huvudtränare efter överenskommelse varje säsong. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

 

Grupp 3
Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar våra yngre tävlingsåkare som blivit erbjudna plats av klubbens huvudtränare. Åkarna i gruppen tränar på individuella målsättningar för att i framtiden kunna tävla och utvecklas mot A/Elit-nivå inom konståkning. Åkarna följer huvudtränaren på konståkningsläger efter överenskommelse varje säsong. Vidare kan åkare i gruppen bli erbjudna plats i övriga konståkningsgrupper i mån av plats, intresse och utveckling. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.


Alla våra konståkningsgrupper (ej forts äldre) har obligatorisk balett på schemat 1gång/vecka. Grupperna anpassas efter nivå och ålder på åkarna.

Alla våra grupper betalar en månadsavgift baserat på antal träningstillfällen och tränare. Det är 2 månaders uppsägningstid för samtliga konståkningsgrupper.

 
Hitta oss på Facebook
Skridskoskola
Guldsponsorer
Våra sponsorer
Du har möjlighet att stödja klubben