Anmäl dig till skridskoskolan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KK Sundbyberg

Alla våra tränare arbetar mot gemensamma mål.

 

Vera Pokrovskaja är huvudtränare för samtliga tävlingsåkare i vår förening och ansvarar i första hand för A-åkarna i Elitserien och A-serien. Till sin hjälp har hon flera duktiga tränare som är ansvariga för de övriga gruppernas träningsupplägg och åkarnas utveckling. Då istiderna är ytterst begränsade tränar oftast flera grupper samtidigt. Det ger tränarna möjlighet att hjälpa varandra med tips och råd och innebär att åkarna ibland får träna något moment med en annan tränare än de brukar ha. 

Vera Pokrovskaja, huvudtränare

Vera har en 5-årig internationell tränarutbildning från ryska Idrottsakademin i S:t Petersburg, vilket är den högsta nivån i Ryssland. Hon är även utbildad i fysiologi och psykologi.

 

Hon har över 30 års erfarenhet som tränare och har tränat såväl elit- som landslagsåkare.

 

Vera har bland annat tagit fram en nordisk juniormästare, en bronsmedaljör på SM och en deltagare i Universiaden 2011.

 

Hon har även utsetts till årets ledare i Västmanland och belönats med Hans Linds stipendium för att ha lyckats få flest egna åkare att bli uttagna att tävla på SM. 

 

Om man beskriver Vera med tre ord är hon: Noggrann, Hängiven och Karismatisk! 

 

Fick klubbens hederspris HT 2018.

Erika Lind, tränare för merparten av klubbens tävlingsåkare

Tränarutbildning: Steg 2-tränare (A+B)  

 

Erika började träna konståkning som sjuåring. Hon har tävlat på elitnivå från 11 till 21 års ålder och slutade vintern 2014 med en 4:e placering på SM.

 
Sammanlagt har Erika tävlat SM tio gånger med ett personbästa i kortprogram på 50,05 poäng och 80,88 poäng i friprogrammet.

 

Erika har även medverkat som konståkare i musikvideon "Turn It Down" med Kaskade, Rebecca & Fiona 2011. Utfört solonummer på isgalan ”100-årsjubileum av Stadion och OS 1912" samt uppträtt på "Stockholm Ice" i Globen 2012.

 

Om man beskriver Erika med tre ord blir det: Målinriktad, Lojal och Med ett öga för detaljer.

 
Hitta oss på Facebook
Skridskoskola
Guldsponsorer
Våra sponsorer
Du har möjlighet att stödja klubben