Anmäl dig till skridskoskolan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KK Sundbyberg
KKSU på Hovet
2022-12-04 13:50

Onsdagen den 30 november var tjejerna i Grupp 1A, några av våra tidigare åkare samt unga tränare med på ett uppträdande på Hovet under en Hockey Match. 

 

KKSU fick för några veckor sedan en förfågan av AIK Hockey om vi ville vara med i ett pausnummer i en av deras matcher i Allsvenskan och vi såg det som en jätterolig erfarenhet och möjlighet att visa hur duktiga och och erfarna åkare samt unga tränare det finns i vår klubb. 

 

Det blev som vi hade hoppats en mycket rolig kväll både för tjejerna som var med och för dem som tog sig dit och tittade! Vi fick också mycket bra återkoppling från AIK om hur uppskattat det var och hur duktiga de tyckte att våra tjejer varit och det kan vi bara hålla med om! Grymt jobbat alla ni som var med. Ni gör klubben så stolt. Inte bara med ert engagemang men även att ni lyckats få ihop ett sånt snyggt nummer på så kort tid med så många åkare med olika viljor och stilar. Fantastiskt! 

 
Hitta oss på Facebook
Skridskoskola
Guldsponsorer
Våra sponsorer
Du har möjlighet att stödja klubben